Chlorella je najboljša alga za uživanje

Ste si lahko kdaj predstavljali, da boste brali o tem, kako neki so alge zdrave, koliko zdravih snovi vsebujejo in kako dobro bi bilo, da bi jih uživali vsaj določeni ljudje, ki trpijo za določenimi boleznimi? Verjetno ne, vendar pa se morate zavedati, da je tisto, kar dobimo iz narave tam zato, da nečemu služi in predvsem da si s tem lahko človek pomaga do boljšega zdravja. Ena najboljših alg je chlorella, ki je priporočljiva za zdravljenje marsikaterih bolezni in tudi za odstranjevanje strupov iz telesa. Sicer se chlorella uživa bodisi kot chlorella v prahu in pa v tabletah, vendar če si želite bolj naravno, potem je chlorella v prahu zagotovo boljša izbira, saj če želimo, da je v tabletah, to pomeni, da jo je treba vsaj toliko obdelati, da ima neko obliko.

Kdaj se chlorella uporablja?

Najboljša lastnost chlorelle se pokaže pri odpravi strupov iz telesa, torej je najboljša izbira takrat, ko se odločite za prečiščevanje telesa. S tem si boste tudi izboljšali in povečali število dobrih bakterij v telesu, povečali si boste imunski sistem, kar pomeni, da vas bo kasneje ujel kakšen prehlad ali pa viroza, ker boste telo prečistili, bodo bolj čista vaša jetra, celice se bodo zaradi manj strupov hitreje obnavljale, zelo dobra pa je tudi za zdravljenje vnetja želodčne sluznice, pomaga v boju proti nadvse nadležni kandidi, ki marsikaterega človeka precej prizadene in vpliva na kakovost življenja. Ampak, najpomembnejše pa ostaja za konec. Si lahko mislite, da chlorella pomaga v boju proti malignim tumorjem in tudi pomaga ljudem, ki se zaradi raka že zdravijo.

Kdo naj jo uživa?

Se zdaj tudi vi sprašujete, če je chlorella prava izbira za vas in ali bi jo lahko tudi vi uživali? Zavedajte se, da chlorella ni škodljiva rastlina, da vam ne more škoditi, koristi pa vam lahko izredno. Nenazadnje je še najbolj pomembno delovati preventivno in če preventivno lahko delamo, naredimo na dolgi rok največ zase. Splošne usmeritve pa so, da je priporočljivo, da se chlorella uživa takrat, ko ima oseba težave s koncentracijo, premajhno količino železa v krvi, pa sladkorni bolniki, ljudje s črevesnimi težavami, ljudje ki so ves čas utrujeni in brez energije in so pod stresom. Se vam zdi, da je opisan moderni človek? Pravzaprav je, zato lahko rečemo, da bi bilo priporočljivo, da bi chlorello uživali vsi.