Zamenjava postelje zaradi bolečin v križu

Na kaj najprej pomislite, ko vam kdo omeni bolečine v križu? Je to na delo, ki ste ga prekomerno opravljali, je to na prekomerno sedenje v službi ali morda na posteljo? Za prekomerno delo pač ni drugega odgovora kot da manj delate, pa se bodo bolečine v križu umirile. Če preveč sedite v službi, je edina opcija, da poskušate med delovnim časom v službi vstati, se malo pretegniti in se čim bolj izogibati raznim zdravilom. Če morda že lajšate bolečine, jih lajšajte vsaj z naravnimi zdravili, kot jih na primer nudi tudi podjetje Panakea, izdelek se imenuje Neuronal, najdete pa ga na spletni strani http://www.bolec-hrbet.si/.

Če pa ob besedi bolečine v križu pomislite, da je kriva postelja, potem se morate tega problema čim prej lotiti in ga rešiti. Če je postelja pravilna, potem ne sme biti prav nikakršnih problemov in morajo bolečine v križu, če le niso kronične, izzveneti tekom noči, ne pa da se te težave še poslabšajo. Če ste se našli v tem problemu oz. odgovoru, ne mislite, da ste eden redkih, saj je takih ljudi dejansko izredno veliko. Kaj je razlog v tem, da si ljudje dejansko ne pomagajo in se s tem problemom ne soočijo, osebno jaz ne razumem, ker rešitev je precej enostavna, samo soočiti se je treba z resnico in se rešitve problema lotiti čim prej in na pravi način.

vzmetnicaVem, kakšni boste tu rekli, pa saj je postelja nova, sem jo ravnokar zamenjal/a, pa bi ja morala biti dobra, no. Saj je tudi bila kar draga. Za visok znesek pa mora biti postelja ja dobra, vsaj nekaj podobnega kot to: http://www.leticia.si/postelje/. Morda je rešitev tudi deloma v tem odgovoru. Če ste posteljo ravno kupili, se morda nanjo še niste privadili, zato so lahko bolečine prehoden pojav. Ampak to velja le v primeru, da je nova postelja pri vas šele manj kot en mesec. V kolikor je več, potem je najbolje, da točno preverite, v čem je težava in zakaj bolečina v križu nastajajo, ampak je več kot očitno, da je nova postelja nujno potrebna.

Zato, da ne boste kupovali vedno novih postelj, porabili cele kopice denarja, je najbolje, da se odpravite v podjetje Leticia, kjer vam bodo naredili točne izmere telesa in na podlagi tega priporočili posteljo, ki bo primerna za vas. Na ta način boste zagotovo prejeli tisto, kar potrebujete, bolečine v križu ne bodo več prisotne, sami boste boljše volje, srečni in hkrati navdušeni, da postelja kar naenkrat ni več tisti krivec za vse bolečine v križu. Ampak seveda, ta korak je res najbolje čim prej narediti, ker pride do bolečin, ki so prisotne ves čas, potem tudi še ne vem kako zelo dobre postelje ne morejo pomagati kar tako na lepem, ampak je žal potrebnega še marsikaj drugega. Zavedajte pa se, da imate hrbtenico le eno. Če je ne boste znali varovati, je namesto vas ne bo nihče, sami pa boste najbolj prenašali bolečino, slabo voljo pa boste žal znašali še na vse okoli vas, pa čeprav si boste krivi res popolnoma sami.