Strešne Kritine Majde in slemenski trakovi

Strešne Kritine Majde in slemenski trakoviPodjetje Kritine Majde vam poleg različnih vrst strešnih kritin ponuja tudi razne dodatke za kritine. Med dodatke za kritine prištevamo slemenjake, obrobe, žlote, vijake, slemenske trakove, zračnike, kapne rešetke in prezračevalne trakove, celotno ponudbo dodatkov pa si oglejte tukaj. Pri slemenskem traku se vam zagotovo zdi pomembno, da je montaža hitra in enostavna, da je slemenski trak odporen na UV žarke in vodo nepropusten, da je patentiran in še marsikaj drugega. V kolikor se na slemenske trakove ne spoznate, vam podjetje Kritine Majde ponuja pomoč. Za vse potrebne informacije namreč lahko kontaktirate strokovno ekipo podjetja Kritine Majde, ki vam bo z veseljem odgovorila na vaša vprašanja.

Kaj pa je prioriteta podjetja Kritine Majde? To so gotovo kovinske strešne kritine, ki v naši državi niso pogosto v uporabi. Kovinska strešna kritina je namreč zelo popularna v državah evropske unije razen pri nas, saj pri ljudeh prevladuje nezaupanje do te vrste kritine. Problem je v tem, da množice niso dovolj podučene oziroma seznanjene s prednostmi in slabostmi kovinske strešne kritine.

Bratex je tisto podjetje, ki letno proizvede ogromno kvadratnih metrov kovinske kritine, saj je specializirano na tem področju. Pri podjetju Kritine Majde boste tako lahko izbirali med tremi oblikami kritine v imitaciji betonskega strešnika in v štirih trapeznih oblikah, izbirali pa boste lahko tudi med tremi kvalitetami pločevine, ki je narejena v najboljših jeklarnah Evrope. Poleg vseh že omenjenih kombinacij strešne kritine pa boste lahko izbirali tudi med široko paleto barv in celo imitacijo lesa. Obiščite spletno stran podjetja Kritine Majde še danes.