Najbolj zabavne majice so potiskane majice

google-2Ko gre narobe prav vse v življenju, me nasmejijo prav majice iz študentskih let, ki jih z razlogom nisem zavrgel. To so bili eni nori časi. Ne vem od kod smo črpali energijo in kako smo prišli do tako nenavadnih idej za potisk majic. Te majice z raznimi napisi in takšnimi in drugačnimi motivi so bile eno obdobje zelo v modi. Morda res niso prav v modi danes, a me še vedno spravijo v dobro voljo, pa naj bodo to moje stare majice ali pa, ko srečam katerega mimoidočega in mi v oko pade prav majica, ki jo ima oblečeno.

Kam po zabavne potiskane majice?

Po praznjenju omare in preiskovanju starih stvari ter najdbi vseh teh smešnih majic sem se odločil, da se pozanimam, kje jih je možno nabaviti. Najprej sem se seveda odločil pobrskati po spletu in vpisoval vse možne kombinacije, da bi našel, kar sem iskal. Po pregledu marsikatere spletne strani z majicami sem naletel na tole: www.majicemajice.com. Razlog zakaj me je pritegnila prav ta stran z majicami je verjetno v tem, da sem naletel na določene motive, ki jih do danes še nisem zasledil, jih bom pa z veseljem uporabil kdaj v prihodnje.

Majice za rojstni dan

Kmalu ima rojstni dan prijatelj iz otroštva, ki je že krepko čez 30 let, a živi še pri starših, nima dekleta in je hudo na hece. S prijatelji smo razmišljali, da mu kupimo tri majice z napisom ali kakšnim drugim motivom, ki pa seveda mora izražati bodisi nekaj čisto absurdnega in čisto ne v skladu z njim ali pa nekaj s čimer se bo poistovetil. Čedalje bolj kot razmišljamo, bolj se nagibamo k nakupu ene provokativne majice, samo za pritegovanje radovednih pogledov in izvabljanja nasmehov ljudi, ki jim bo majica pritegnila pogled. Druga naj ne bi bila motiv, pač pa prikaz s simboli, ki pa bi prav tako nakazoval na nekaj odpičenega. Tretja, ja za tretjo smo se vsi bolj ali manj strinjali takoj, in sicer da mora biti na temo življenja pri starših ali vsaj nakazovati, da je mama šef v družini (čeprav ni, bo pa hecno). Na zadnjem dopustu sem na enem izjemno možatem starejšem gospodu videl majico z napisom: »I don’t need Google, my wife knows everything.« Bomo verjetno kar ženo zamenjali z mamo in očetom, pa bo to to.