Moderna kuhinja po meri in trgovina Stik

potocnik4Kaj je značilno za moderno kuhinjo? Moderne kuhinje imajo zagotovo nek poseben dizajn, poleg tega pa so tudi linije čiste. Oblike so preproste, celoten prostor pa je funkcionalen. Tudi materiali moderne kuhinje so sodobni, lahko tudi zelo različni. Pri moderni kuhinji Potočnik domišljija ne pozna meja, saj si lahko celoten prostor zamislite po svoje in tako kombinirate priljubljene elemente, materiale in najsodobnejšo tehnologijo. Kombinacij barv, materialov, oblik in drugega obstaja nešteto. Moderne kuhinje so odprte, lahko tudi kot del dnevnega prostora, lahko pa so tudi nekakšno stičišče družabnega življenja. Z moderno kuhinjo po meri lahko nastane prostor za kuhanje središče doma.

Če pogledamo klasične kuhinje, bomo ugotovili, da nas te spominjajo na obiske pri starih starših. Pohištvo nima čistih linij, vendar pa je les, ki je glavni material, oblikovan z mnogimi detajli, ki pripomorejo k domačnosti kuhinje. Za klasične kuhinje so, za razliko od modernih, bolj značilne umirjene barve. Vendar pa lahko klasični kuhinji dodate tudi pridih modernega. Moderno oziroma priljubljeno kuhinjo po meri pa vam izdela mizarstvo Potočnik. Če se odločite za kuhinjo po meri boste s končnim izdelkom 100% zadovoljni.

Vsaka kuhinja pa potrebuje tudi kvalitetne gospodinjske aparate. Trgovina in servis Stik se že od vsega začetka ukvarja z maloprodajo in, kot že rečeno, s servisom gospodinjskih aparatov. Številne stranke trgovino Stik poznajo po strokovnem svetovanju ob nakupu, poleg tega pa jim omenjena trgovina hitro najde tudi najboljšo ter najugodnejšo rešitev. Če si torej želite kvalitetnih gospodinjskih aparatov je trgovina Stik pravi naslov za vas. Obiščite spletno stran podjetja Stik in se prepričajte tudi sami.