Majhne pozornosti

Prijeten občutek, ko smo slavljenci in planiramo, kako bomo odprli vsa darila, ki jih pričakujemo. Saj ne da smo materialisti, sploh ne, ampak je vsaka pozornost pomembna. Kako smo šele veseli vseh čestitk, ki jih prejmemo. Še bolj veseli pa smo ko  dobimo od bližnjih oseb verz, ki je namenjen samo nam. Verzi za rojstni dan nam bodo zagotovo dali vedeti, da se je nekdo potrudil za to, da nam polepša naš dan. Verzi za rojstni dan so zagotovo tisti, ki bodo pričarali nasmeh in zadovoljstvo na našem obrazu.

Tisto, kar nam bo sporočilo, da nam je nekdo od naših najbližjih zares naklonjen, nas ceni in spoštuje, ter želi vse najboljše, bodo verzi za rojstni dan. Ne samo, da nam bodo izpolnili pričakovanja o tem, da se je na nas spomnil nekdo, pač pa bodo verzi za rojstni dan tudi sporočili vse tiste skrite misli tistega, ki nam nameni lepe besede skozi verze.

Želja je želja, upanje je upanje, pričakovanje je pričakovanje, rojstni dan pa je vseeno rojstni dan, nekako je naš dan, ki ga sicer delimo z vsemi, ki so na isti datum rojeni, ampak nam bodo verzi za rojstni dan ostali še dolgo v spominu in večno bodo obdržali vrednost.