Kuhinja in pohištvo po meri

kuhinja Sicc S79_80Danes je kuhinja središče našega domovanja, saj postajajo srce druženja in niso več samo prehranjevalni trakt, ampak tudi družabni prostor. Pri nakupu kuhinj je priporočljivo, da jih načrtujemo s strokovnjaki, ter da pridobimo izrise kuhinj. Pri izbiri kuhinje moramo biti pozorni na to, da je njena funkcionalnost, estetski vidik in ekološkost zelo pomembna. V Sloveniji podjetja ponujajo izdelavo kuhinje po vaših željah in je funkcionalno in vizualno dovršena. Kuhinja Potočnik je povečini izdelana iz lesa, saj so pretežno lesene kuhinje zelo prijetne za bivanje in uporabo. Kuhinja, ki je izdelana iz inox-a, pa nam daje videz čistoče in sterilnost. Lahko pa se odločimo tudi za preprosto, domačo kuhinjo, ki je nezahtevna za vzdrževanje, take so kmečke kuhinje.

Predvsem je pomembno to, da izberemo takšno kuhinjo v kateri se bomo dobro počutili in bo skrbela za dobro počutje v času našega bivanja.

Pohištvo po meri

Za pohištvo po meri velja isto kot za kuhinje, namreč da je v maksimalni meri prilagojeno našemu načinu življenja, navadam in pričakovanjem. Če hočemo dobro pohištvo po meri, je seveda priporočljivo da se s podjetjem ki nam bo storitev izvajalo dogovorimo za sestanek, kjer boste seveda izrazili svoje želje in potrebe. Oblikovalec ali arhitekt nas bo spraševal o naših navadah, hobijih, … in na podlagi slišanega izrisal nam primerno pohištvo po meri. Če ste velik ljubitelj literature, in nimate prostora z knjižnico, potem bo moral dnevni regal zadostiti vaši potrebi po policah. Prav tako je pomembno kakšna je delovna površina za katero se učimo, pišemo… Najbolje to dosežemo da damo izrisati pohištvo po meri.